verhuur

Revolution Event Support verhuurt professionele apparatuur om uw evenement naar het hoogste niveau te tillen, gaande van een DB-meter over een podium tot een line-array voor 10.000 personen.

Enkele voorbeelden van merken; Nexo, D&B, Yamaha, Soundcraft, Shure, Countryman, Neumann, BSS, TC Electronics, Sennheiser, Drawmer, M.A. lightning, Vari*lites, Clay-Paky, Martin, ADB, Radial, Audio Technica, Manfrotto, ALP, etc.

 

Onze b2b-afdeling maakt het makkelijk voor aanverwante bedrijven, organisatoren of collega’s om materiaal in te huren bij Revolution Event Support tijdens drukke periodes, voor kortere alsook voor langere periodes. Bart Faut maakt steeds een concurrentiële prijs op maat.

Contacteer Bart voor een op maat gemaakte offerte.

Het is ook mogelijk om een multifunctionele ruimte te huren om voorbereidingen te treffen (bv. try-outs) voor uw eerstkomend project.

 

Contactgegevens

 

 

Revolution Event Support nv

Bart Faut

 

 

00 32 (0)475 24 14 60

bart .faut@revolutioneventsupport .be

 

Privacyverklaring & Cookies

Kantoor

Koeybleuken 18

2300 Turnhout

 

Magazijn

Slachthuisstraat 30 / 11

2300 Turnhout

 

 

enkel op afspraak

 

© 2018 • Het is verboden om afbeeldingen of tekst te kopiëren of te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Revolution Event Support nv • Webdesign en realisatie: Pascale Van Campfort